Feminien Groeipad

Het Vrouwelijke Groeipad is samengesteld uit de Nusta Karpay, de Nusta Karpay Blossoming en Womb Healing Het is een kleurrijk vrouwelijk pad van heling en groei ondersteunt met essentiële oliën.

Dit groeipad bestaat uit 8 bijeenkomsten verspreid over meerdere maanden.
Tijdens ieder deel ontvang je een aantal rituelen en inwijdingen, ook krijg je beschrijvingen en andere informatie van de rituelen en bijpassende essentiele olien mee.
Na iedere bijeenkomst is er een periode van een paar weken waarin je aan de slag gaat met een ontvangen energie, je gaat thuis op een praktische manier werken met verdiepend, leuk en verrassend huiswerk. Je gaat je de energie eigen maken en ontdekken wat het kan doen voor jou.


Investering in jezelf is € 385  incl. hand-out, Inspirerende gesprekken, tussentijds contact naar behoefte, materialen voor de despacho, koffie/thee/water en versnaperingen tijdens de bijeenkomsten.

 

Dit pad brengt je:

* je vrouwelijk energie word aangewakkerd en komt meer tot uitdrukking
* in je kracht staan
* balans
* krachtige healing
* heel worden
* beter lief hebben, communiceren en zien
* je ontdekt wie je werkelijk bent
* (meer) zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke wijsheid
* ....

 

De Nusta Karpay,

is een inwijdingspad van de Quero indianen, Inca sjamanen uit Peru, waarbij vrouwelijke energie diep in onszelf wordt wakker gemaakt. Een pad van 7 kleuren van de regenboog en 7 godinnen - priesteressen. 
De vrouwelijke energie is lang verborgen geweest en onderdrukt. Steeds meer mensen lopen rond met gevoelens van onrust en merken dat ze worden aangetrokken door een ontdekkingsreis naar het herinneren van wat er op zielsniveau altijd al was. 

Deze initiaties brengt vrouwen in hun eigen vrouwelijke kracht.
Bij mannen geeft het meer aanvoelingsvermogen en het brengt hen bij hun zachtheid.
Het brengt voor allen balans en heelheid, doordat de vrouwelijke en mannelijke energie in onszelf weer samenkomt. 
Tijdens deze initiaties loop je het pad van naar vrouwelijke heelwording en de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie.

De Nusta Karpay is een ontdekkingsreis en een geschenk van de Quero sjamanen aan de wereld. De Qero staan in verbinding met de energie van de voorouders, de kosmos en moeder aarde. 


De Nusta Karpay bestaat uit 7 initiaties
Deze initiaties bestaan o.a. uit het inbrengen van de zaden van licht in de chakra's, je wordt verbonden met de Spirit van het water zodat je ego zachter kan gaan worden. Er wordt een verbinding gemaakt met het vuur waardoor je in je vrouwelijke kracht kunt komen. Je hart wordt geopend, net zoals je keel en het 3e oog, waardoor er heling kan plaatsvinden en je beter kan liefhebben, communiceren en zien. 
Je gaat werkelijk gaan zien wie jij bent en je wordt op een dieper niveau verbonden met het Universum.

 

 

Blossoming

De Blossoming van de Nusta Karpay is een hele mooie en fijne verdieping van de inwijdingen van de Nusta Karpay. Elke chakra wordt nog een keer geactiveerd en geopend met de Nusta’s die je hebt ontvangen. 
De zaden van de Nusta Karpay krijgen de kans om verder te groeien in diepere lagen van je chakra's waardoor je vrouwelijke kracht meer en meer tot uitdrukking komt...

 

Womb Healing ~ Baarmoeder Heling.

Deze rite vind haar oorsprong bij de Shipibo Nation uit de Amazone. Deze rite is via de school van The Four Winds naar buiten gekomen. De rite word ook wel de 13e Munay-Ki rite genoemd. Ondanks dat heeft deze rite niets met de Munay-Ki te maken en staat op haarzelf. Het getal 13 verwijst naar de 13 maanstonden in 1 jaar van een vrouw. In vroeger tijden liep deze periode gelijk met de maan cyclus. Meer info over Womb Groeipad 

 

Omdat de cursussen en workshops voorbereidingen hebben, wordt er gevraagd om je aanmelding te bevestigen door een bedrag over te maken, pas als dit bedrag binnen is - is je aanmelding definitief. Het bedrag word in mindering gebracht op je totale cursus/workshop bijdrage. Muv energetische behandelingen.


De intentie waarmee je een reis maakt is bepalend voor de bestemming die je zult bereiken.