Vier elementen energie groeipad, het beste uit 2 werelden

 

Aarde, je lichaam
Water, je bloed 
Lucht, je adem
Vuur, je kracht

 

Seichem, 4 elementen
Sjamanisme, 4 elementen

2 werelden, 1 groeipad
Gewoon gelukkig zijn

Instappen op 20 september?
Ben jij erbij?

 

Bij het Vier elementen energie groeipad bied ik jou het beste uit 2 werelden aan. Je leert hoe je met energie kunt omgaan met technieken uit Reiki/Seichem en Inca Sjamanisme. Je gaat werken met een westerse manier van heling en Peru, Inca Sjamanisme. Al die technieken samen worden jou manier van helen. Je word je bewust van jezelf om te zijn wie je werkelijk bent, thuiskomen bij jezelf.

Dit groeipad bestaat uit 9 bijeenkomsten in 9 maanden.
 

Gestart:
Vrijdag 18 oktober om 20u is het nog mogelijk om in te stappen in dit groeipad, 20u
- vrijdag 29 november om 20u
- vrijdag 20 december om 20u
en nog 5 datums te plannen met de deelnemers voor 2020

 

Reiki werkt voornamelijk met aarde energie. 
Seichem met 4 energieën (aarde, water, lucht, vuur)
Inca Sjamanisme werkt ook met 4 elementen..

 

Wat brengt dit pad je:

* je leert eerst jezelf te helen
* je leert daarna pas anderen te helen
* je leert intuïtief met energie werken
* je intuïtie word versterkt
* je vind een (nieuwe) balans
* in je kracht staan
* je word je bewuster van jezelf
* mededogen voor jezelf en anderen
* los te laten
* inzicht in jou eigen proces
* ....

 

 

We beginnen dit traject met een Despacho ceremonie. 

1e deel Despacho ceremonie en ontvang je de Banden van Kracht (is 1 van de 4 basis rite uit de Munay-Ki)
Je kunt je energieveld (aura) krachtiger maken en beschermen met de Banden van Kracht, waarbij er 5 beschermende energiebanden in je energieveld worden geweven die ervoor zorgen dat ‘zware' of vervelende energie niet in jouw energieveld kan komen. 'Lichte' of fijne energie kan er gewoon doorheen. Ook geven de Banden van Kracht een diepe verbinding met je eigen natuurlijke, innerlijke kracht. Door je aandacht worden ze sterker, ervaar je steeds meer dat je in je eigen kracht en energie komt en blijft.
Reinigen en beschermen. 

2e deel ontvang je een Seichem 1 inwijding en worden je chakra's schoongemaakt en geactiveerd.. Je kunt energie doorgeven via je handen aan andere mensen, dieren, planten en zelfs dingen. Ook jezelf kun je met succes behandelen. Je gevoeligheid wordt vergroot en de balans hersteld. Ook is het mogelijk op afstand energie naar mensen, dieren en de natuur te sturen. Ook worden er leefadviezen, Reiki geschiedenis, het ontstaan van de handpositie’s en andere onderwerpen besproken. Je krijgt de basis van Reiki om jezelf en anderen te helen aangereikt en daar ga je de 1e periode thuis mee aan de slag. Je word je bewust(er) van jezelf en zult in je lichaam zakken!
Tijdens het 2e deel oefen en leer je de zelf behandeling die je de komende periode iedere dag thuis gaat toepassen. Ook ga je je dagelijks verdiepen in de leef adviezen, wat doen ze voor en met jou? 

Zittende behandeltechnieken:
3e deel leer je hoe je anderen kunt behandelen zittend op een stoel en we herhalen de zelf behandeling. Na het 3e deel blijf je je dagelijks verdiepen in de leef adviezen, blijf je de zelf behandeling oefenen en ga je thuis oefenen met de zittende behandeling.
4e deel ontvang de Rite van de Heler, het versnelt je helingsproces op energetisch niveau en het vermogen om jezelf en anderen te helen. Je wordt je gewaar van een stroom van liefde en mededogen in jezelf.
Ook leer je hoe je iemand zittend Sami (lichte energie) van de 4 zonnen kunt geven. Verlicht je lijf & leden en zal de opgeslagen spanning e/o blokkades doorbreken zodat je energie weer gaat stromen.
Na het 4e deel en krijg je een creatieve opdracht om voor het de volgende keer te maken.

Liggende behandeltechnieken:
5e deel ga je leren hoe je iemand intuïtief liggend behandeld, dit kan op de grond zijn of op een tafel. We bespreken je creatieve opdracht die je hebt meegenomen.
6e deel ontvang je de Rite van Harmonie, je ontvangt de zeven archetypes als zaden in je chakra's. Ze helpen je om je verleden los te laten, zoals een slang zijn huid afwerpt ... in 1x
Helen met Stenen is een techniek die we liggend toepassen, waarmee je zware energie kunt verwijderen. Deze stenen moet je van tevoren zelf zoeken in de natuur en dat worden je helers stenen.

 

7e en 8e deel ga je aan de slag met een aantal specifieke technieken uit Tera Mai Reiki/Seichem 1 en het Inca Sjamanisme: 
Je ontvangt de Rite van de Ziener om je intuïtieve vermogens te versterken. Het geeft je een heldere kijk en hogere inzichten. Je innerlijk weten wordt versterkt en al je zintuigen worden verscherpt. Het stelt je ook in staat om dingen van jezelf te zien die je voorheen niet wilde zien.
Je gaat nog meer met je intuïtie werken, in de aura, leer je een aantal gerichte reinigingen (karma) en specifieke behandelmethodes zoals mentale en emotionele heling.
"Opladen" van wensen.

9e deel is een thuiskom moment, onderdeel van dit groeipad en ontvang je een blessing voor de tijd die komen gaat.


Bijdrage is € 425 voor 9 bijeenkomsten, incl. hand-out, Inspirerende gesprekken, tussentijds contact naar behoefte, Reiki/Seichem 1 certificaat, materialen voor de despacho, koffie/thee/water en versnaperingen tijdens de bijeenkomsten.

 

De intentie waarmee je een reis maakt is bepalend voor de bestemming die je zult bereiken.

 

Omdat de cursussen en workshops voorbereidingen hebben, wordt er gevraagd om je aanmelding te bevestigen door een bedrag over te maken, pas als dit bedrag binnen is - is je aanmelding definitief. Het bedrag word in mindering gebracht op je totale cursus/workshop bijdrage. Muv energetische behandelingen.